Docenten

Jochem van Aller

Oprichter | Artistiek Directeur | Docent Breakdance
Jochem van Aller
Jochem heeft sinds zijn 15e een grote interesse in bboying en heeft al op verschillende locaties en instanties les gegeven. Hij probeert regelmatig te leren van bekende dansers uit de scene zodat hij altijd frisse inhoud aan de leerlingen kan bieden. Naast zakelijk leider en docent te zijn bij Green Dance Studio heeft hij nog zijn eigen bedrijf JAWGEM wat gespecialiseerd is in illustratie en ontwerp.


Leroy Themen

Medeoprichter | Zakelijk Assistent | Docent Breakdance
Leroy Themen
Leroy is al meer dan 10 jaar bezig met dans en is nu 6 jaar serieus bezig met bboying (breakdance). Dankzij Derrick van der Leuv (voormalig zakelijk leider dansschool D-love) en Jochem van Aller is hij opgeleid tot docent breakdance. Naast docent is hij DJ en studeert hij fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden met interesse in dans.


Louis-James Woudstra

Medeoprichter | Zakelijk Assistent | Docent Breakdance
Louis-James Woudstra
Louis-James (Jamie) is al 6 jaar serieus bezig met bboying en geeft al jaren les. Ook hij is opgeleid tot docent breakdance onder leiding van Derrick van der Leuv en Jochem van Aller. Maar blijft zichzelf verrijken als docent door middel van workshops, andere breakdancers en de leerlingen. Naast docent Breakdance is hij ook een DJ en Geo-technisch Ingenieur.


Derrick van der Leuv

Adviseur | Docent Hip-Hop
Derrick van der Leuv
‘Hip Hop dans met Derrick is leven’

Derrick is een ervaren docent die al vele jaren danslessen geeft aan alle leeftijden. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de Yoga stijlen Ashtanga eerste en tweede serie(Paltabi Jois), Sivananda en Power Yoga (Brayan Kest, Baron Baptiste, Tonnie Goes). Hij blijft zich tot op heden nog ontwikkelen en volgt daarom nu nog de master bewegingswetenschappen op de universiteit van Amsterdam.